Kontakt

CreateValue v/ Lea Meier Thode

Ydunsgade 8, 4. tv

2200 København N.

Tel: +45 2785 7587

www.linkedin.com/in/lea-meier-thode

CVR: 39832062

© 2018 by Lea Meier Thode. Proudly created with Wix.com

The sky is the limit

Create Value

with people

Hvem er jeg?

Jeg er specialist i kompetenceudvikling af ledere og medarbejdere og arbejder interaktivt og dybdegående med mine klienter, for at gøre dem endnu bedre i deres organisatoriske rolle(r). Bedre for dem selv og bedre for virksomheden, de er en del af. 

To vigtige forhold gør sig gældende, når du samarbejder med mig:  

1) Jeg prioriterer målrettede interaktive simulationer, case arbejde og 'inderside-træning' over langsommelige teorigennemgange. 

2) Jeg går ikke på kompromis med at lægge en konkret plan for, hvordan træningen/coachingen/udviklingsprogrammet bliver forankret i hverdagen efterfølgende.  

Hvilken konsulent kan du forvente i mig? Lad mig fortælle dig en lille historie:

På en af de rigtig varme sommerdage 2018 sad jeg hjemme i mine forældres blomsterfyldte have i Jylland og drak en kop kaffe med min mor. Som altid, talte vi om politik, samfund og hvor vores næste rejse skulle gå til. Efter et par minutters stilhed kun fortyrret af et par opmærksomhedsøgende fugle omkring os, spurgte jeg hende: "Mor, hvad anser du som de vigtigste i børneopdragelse?" Hun tænkte et par sekunder og sagde så: "Hvad det hele handler om, er at være nærværende, vise dem kærlighed og være ærlig."

Se - det er, hvad jeg er lavet af, og det er det, du kan være sikker på at få fra mig. Som menneske og som professionel. 

 

Giv mig et kald eller send mig en email i forhold til netop dit behov, og så finder vi ud af, om det kan give mening, at vi samarbejder om at indfri det.