Kontakt

CreateValue v/ Lea Meier Thode

Ydunsgade 8, 4. tv

2200 København N.

Tel: +45 2785 7587

www.linkedin.com/in/lea-meier-thode

CVR: 39832062

© 2018 by Lea Meier Thode. Proudly created with Wix.com

Teamudvikling

Mennesker i flok kan skabe resultater, man ikke engang har tænkt på. Men det kræver de rette betingelser.

Ved du, om dit team understøtter organisationen optimalt? Ja? På en skala fra 1-10 - i hvor høj grad er det så tilfældet? Og kan du forestille dig, at teamsamarbejdet kunne optimeres, så teamet bliver en endnu stærkere ressource for organisationen?

CreateValue kan hjælpe digLad os tage en snak om dine mål og visioner for teamet og din organisation, og se på hvilke initiativer, der kunne give mening for netop jer.  

Et eksempel på et udviklingsforløb fra en anden organisation: 

  1. Teamlederen skyder forløbet igang med en kommunikation til teamet om formål

  2. Hvert teammedlem modtager en evaluator, der giver indsigt i vedkommendes arbejdsstil, mulige styrker og svagheder og kommunikationsstil på arbejde. 

  3. Hvert teammedlem inviteres til en 1:1 coachingsession, hvor vedkommende får en dybdegående indsigt i sig selv samt hvordan han/hun kan arbejde mere fordelagtigt med sig selv i teamet og organisationen.

  4. Herefter fokuserer vi på teamets samarbejde på en workshop, hvor alle øvelser er funderet i teamets individuelle profiler. 

  5. On-the-job træning er afgørende for at få læringen fra coaching og workshop ud og leve i hverdagen, hvorfor vi afslutningsvist har fokus på de små aktiviteter, der skal ligge her, for at teamsamarbejdet faktisk optimeres. 

Det er blot ét eksempel på, hvordan et forløb kan se ud. Hvordan det kunne se ud for jer, afhænger af netop jeres mål og teamsammensætning.

 

Giv mig et ring og lad os finde ud af, hvad der kan give mening for jer.